Storsäljare

Information

Nyheter RSS för Nyheter

Lansering av webshop

Nu lanserar vi vår webshop. Välkomna!
2012-07-05

Egen hälsa

Ansvar för sin egen hälsa
0000-00-00

Moms: inkl. exkl.Produkter   » Hud/kroppsvård » Produkt

Rosen Fuktighetskräm

Rosen Fuktighetskräm

Fuktighetskräm från Rosenserien
Vårda din hud med produkter från naturen
Hur mycket fukt din hud innehåller betyder mycket för både hur den känns, hur den ser ut och hur bra den kan stå emot yttre påfrestningar. En torr hud blir skörare och lättare att skada. Fuktgraden är också viktig för att behålla huden mjuk och elastisk. Med åren blir huden liksom övriga kroppen torrare. Därför är det viktigt att tillsätta fukt och att även bibehålla fukten i huden. Rosenseriens milda och ljuvligt doftande fuktkrämer är alla framtagna för att ge mycket fukt och hjälpa till att binda den i huden. Fuktkrämerna fungerar både som dag- och nattkräm.

Hudvårdsprodukter från Rosenserien är fria från syntetiska tillsatser och konstgjord parfym, men har en fräsch doft av rosenolja som de flesta allergiker tål. Produkterna har samma pH-värde som huden och är dermatologiskt testade på känslig hud.

Rosenserien är svensktillverkad och helt fri från animaliska ingredienser, alkohol, mineraloljor och kemikalier.

Innehåll: Aloe vera-gelé, tistelolja, aprikoskärnolja, vegetabilisk emulgator, squalane (från olivolja) naturlig fuktighetsfaktor, palmfettsyra, sheasmör, vegetabilisk glycerin, gurkörtsolja, E-vitaminolja, A-vitamin, rosenolja, växtparfym.

Förpackning: 
50 ml.Artnr: Benämning: Pris: Antal:
4040 Rosen Fuktighetskräm 225,00 :-/st

Tillbaka