Storsäljare

Information

Nyheter RSS för Nyheter

Lansering av webshop

Nu lanserar vi vår webshop. Välkomna!
2012-07-05

Egen hälsa

Ansvar för sin egen hälsa
0000-00-00

Moms: inkl. exkl.Produkter   » Tempur » Produkt

Tempurkudde long hug pillow

Tempurkudde long hug pillow

Tempurkudde "Long hug" är en Tempur comfortkudde som är hela 120 cm lång! Denna tempurkudde är skön och mysig både i sängen eller i TV-soffan samt för dig som gillar att krama din Tempurkudde med hela dig då den räcker både för nacken och mellan knäna för ett mer bekvämt sidoläge vid tex graviditet och höftsmärta.

Detta är en multifunktionell kudde som har många olika användningsområden. Tex som kramkudde eller som extra support när man tittar på TV i sängen.

Patenterad teknologi
The Long Hug Pillow by Tempur® kombinerar support och komfort på ett helt nytt och radikalt sätt. Den är utformad som en traditionell kudde och är tillverkad från ett patenterat TEMPUR konvolut som innehåller granulerat TEMPUR Material. Long Hug Pillow ger därmed en mjuk och lyxig känsla samtidigt som den bevarar och har de tryckavlastande egenskaperna. Tack vare TEMPUR Comfort Teknologin TM (TCT), stödjer denna kudde ditt huvud och din nacke vid varje sovställning och den reducerar tryck som begränsar blodflödet samtidigt som den reducerar smärta och avbruten sömn.

Multifunktionell kudde för ultimat komfort
The Long Hug Pillow kan användas på många olika sätt. Förutom att den används som en kramkudde kan den också ersätta behovet av två kuddar i en dubbelsäng, detta pga. av kuddens längd. Den kan även användas av två personer istället för att ha separata kuddar. Likaså kan den användas som support när man läser eller tittar på TV i sängen. I soffan ger Long Hug Pillow även en gränslös komfort och support.

Storlek: 37x120 cmArtnr: Benämning: Pris: Antal:
88705 Tempurkudde long hug pillow 1 695,00 :-/st

Tillbaka